Iata o lista cu cateva dintre cele mai bune jocuri de strategie pe care le poti instala pe dispozitivul tau Android.

Kingdom Rush: Vengeance

Pret: 21 de lei

Kingdom Rush: Vengeance este unul dintre clasicele jocuri de apararea unui turn, cu o cotitura interesanta din punct de vedere al gameplay-ului. Astfel, jucatorul, in loc sa apere castelul respectiv de atacatori, este chiar el atacatorul – personajul fiind un vrajitor care doreste sa se razbune pentru infrangerile suferite in trecut. Planurile acestui vrajitor, si functiile jocului, implica, in general, plonjarea turnurilor, dezlantuirea unor atacuri speciale si conducerea unui erou gigantic pentru a distruge valurile de dusmani.

Animatia este superba, cu personaje interesante. Exista o multime de varietati si posibilitati de a lua prin surprindere aceste tactici. Kingdom Rush: Vengeance este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pe care le poti juca pe telefonul tau.

Twinfold

Pret: 16 lei

Twinfold ia elementele de baza a clasicului joc puzzle Threes!, adauga o doza importanta de caracteristici ale jocurilor de tip dungeon crawling, iar rezultatul este un labirint generat procedural. Acest gen de amestec nu ar trebui sa prinda pentru public in mod normal, insa jocul este fantastic.

Pe masura ce avansezi, ai de a face cu fel de fel de idoli si dusmani. Poti “devora” idolii pentru a iti creste la loc bara de energie, sau poti sa-i combini pentru a acumula mai multe puncte de experienta atunci cand ii mananci, in cele din urma. Indepartarea ambelor cazuri poate cauza redesenarea intregului labirint.

Lara Croft GO

Pret: 16 lei

Jocurile cu Lara Croft au aparut pe Android cu rezultate destul de variabile. Originalul Tomb Raider nu functioneaza pe display-urile touchscreen si, in ciuda faptului ca Lara Croft: Relic Run este o experienta suficient de placuta, este, in esenta, o copie a jocului Temple Run. Lara Croft GO este cu mult mai ambitios si mai impresionant in comparatie cu celelalte jocuri de acest fel. Jocul a reprodus Tomb Raider pentru Android in acelasi fel in care Hitman GO a procedat cu seria Hitman.

Nu ar trebui cu adevarat sa aiba succes, insa, intr-un fel Lara Croft GO chiar pare a fi un joc Tomb Raider, mai ales datorita simtului atmosferei, momentelor regulate de tensiune si graficii superbe.

Concrete Jungle

Pret: 21 de lei

O imbunatatire majora in comparatie cu jocul superb, dar in mare parte ignorat, MegaCity, Concrete Jungle este o combinatie, avand elemente din jocuri tip puzzle, administrarea unui oras si constructia acestuia. Elementele de baza implica plasarea strategica a cladirilor intr-o retea urbana, cu scopul de a obtine suficiente puncte pentru a termina de construit un spatiu. In acel moment, spatiul de constructie se extinde pentru a te ajuta sa-ti dezvolti in continuare orasul.

O mare parte a strategiei consta in utilizarea inteligenta a cardurilor care afecteaza pietele din apropiere – spre exemplu, o fabrica reduce valoarea terenului din apropiere, dar un observator o mareste pe cea a zonei locale. In cazul in care vrei sa incerci acest joc, trebuie sa inveti repede rolul cladirilor pentru a nu fi dezavantajat atunci cand construieseti.